YOK, üniversite öğrencileri arasında “harç” olarak adlandırılan katkı paylarının, 2009-2010 akademik yılı için yüzde 8 artırılmasını kararlaştırdı.

YÖK fakültelere göre katkı payı miktarlarını belirledi. Öğrencilerden alınacak katkı payı miktarları, Bakanlar Kurulunun kararıyla kesinleşecek.

YÖK'ün önerdiği miktarlara göre, örgün öğretimde en fazla katkı payını tıp fakültesi öğrencileri, en düşük katkı payını Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ödüyor. Katkı payı miktarları örgün öğretimde 71 TL ile 591 TL arasında değişiyor. Lisans programlarının 2009-2010 akademik yılı katkı payı miktarları şöyle:

“Tıp fakülteleri 591 TL, diş hekimliği ve eczacılık fakülteleri 494 TL, veteriner fakülteleri 386 TL, tıbbi biyolojik bilimler ve fizik tedavi ve rehabilitasyon programları ile teknik eğitim fakülteleri 281 TL, İTÜ İşletme Fakültesi 402 TL, mühendislik, mimarlık, mühendislik-mimarlık, inşaat, makine, maden, elektrik-elektronik, kimya metalürji, mühendislik ve teknik, uçak ve uzay bilimleri, ziraat ve orman fakülteleri, mimarlık ve tasarım fakülteleri 387 TL, gemi inşaat ve deniz bilimleri, deniz bilimleri, su ürünleri, denizcilik, tekstil teknik ve tasarım, sanat ve tasarım, güzel sanatlar fakülteleri 316 TL, fen, fen-edebiyat (fen programı), dil ve tarih-coğrafya, ilahiyat, eğitim, mesleki eğitim, sağlık eğitim, sağlık bilimleri, endüstriyel sanat eğitim, ticaret turizm eğitimi, eğitim bilimleri, edebiyat, fen- edebiyat (edebiyat ve sosyoloji programı) iletişim bilimleri ve iletişim fakülteleri 284 TL, hukuk, iktisat, işletme, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler 313 TL, Açıköğretim Fakültesi 71 TL.”

YÜKSEKOKULLAR

Yüksekokullar içinde de en fazla katkı payını devlet konservatuvarı ve sivil havacılık ve yabancı diller yüksekokulu öğrencileri ödeyecek. Katkı payları devlet konservatuvarlarında 545 TL'den 589 TL'ye, sivil havacılık ve yabancı diller yüksekokullarında 435 TL'den 470 TL'ye yükseltildi.

Mesleki teknoloji, tütün eksperliği, ev ekonomisi yüksekokulları öğrencileri 227 TL, bankacılık ve sigorta, uygulamalı bilimler, ilahiyat meslek, sağlık, endüstriyel sanatlar, takı teknolojisi ve tasarımı, beden eğitimi ve spor, spor bilimleri teknolojisi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, hemşirelik, ulaştırma, engelliler entegre yüksekokulları, tapu kadastro, sağlık hizmetleri, turizm ve otelcilik işletme ve turizm işletme ve otelcilik yüksekokulları, sivil havacılık, sosyal bilimler, teknik bilimler, su ürünleri, denizcilik, deniz
işletmeciliği ve yönetimi, adalet yüksekokulları ile ormancılık ve uzaktan eğitim meslek yüksekokulu öğrencileri 190 TL katkı payı ödeyecek. Lisanstüstü öğrenim ücreti de 239 TL'den 258 TL'ye çıkarıldı.

İKİNCİ ÖĞRETİMDE ARTIŞLAR YÜKSEK

YÖK'ün önerdiği rakamlara göre, örgün öğretim gören öğrencilerin derslerini tamamlamasının ardından öğleden sonra veya akşam öğrenim gören “ikinci öğretim” öğrencilerinin katkı payı miktarlarındaki artış daha yüksek oldu. İkinci öğretimde artış oranları bazı programlarda yüzde 100 ve üstünde oldu. Engelliler entegre yüksekokulunda ikinci öğretim ücretleri yaklaşık yüzde 500 arttı.

Katkı payları ikinci öğretim öğrencilerinden ortalama öğrenci maliyetinin yaklaşık yarısı kadar alındığı için miktarlar örgün öğretim öğrencilerinden daha yüksek olarak belirleniyor.

2009-2010 akademik yılı ikinci öğretim öğrencilerinden alınması öngörülen öğrenim ücretleri tespit edilirken yükseköğretim kurumlarının 2009 mali yılı bütçeleri göz önünde bulundurularak bulunan cari hizmet maliyeti esas alınıyor.

Buna göre, 2009-2010 akademik yılı ikinci öğretim için veteriner fakülteleri bin 976 TL'den 5 bin 276 TL'ye, teknik eğitim fakülteleri bin 62 TL'den bin 412 TL'ye, mühendislik, mimarlık, mühendislik-mimarlık, mühendislik ve teknoloji, mimarlık ve tasarım, inşaat, makine, maden, elektrik-elektronik, kimya metalürji, uçak ve uzay bilimleri, ziraat ve orman fakülteleri bin 416 TL'den 2 bin 400 TL'ye; gemi inşaat ve deniz bilimleri ve deniz bilimleri bin 782 TL'den 2 bin 549 TL'ye, fen, fen-edebiyat (fen programı) fakülteleri bin 186 TL'den 2 bin 343 TL'ye, hukuk, iktisat, işletme, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri bin 70 TL'den 2 bin 160 TL'ye, dil tarih ve coğrafya, ilahiyat, eğitim mesleki eğitim, sağlık eğitim, endüstriyel sanat eğitim, ticaret turizm, eğitim bilimleri ve edebiyat fakülteleri 951 TL'den 2 bin 426 TL'ye, fen-edebiyat fakültesi (edebiyat ve sosyal program), iletişim bilimleri ve iletişim fakülteleri 891 TL'den bin 110 TL'ye çıkarıldı.
Bu arada, tıbbi biyolojik bilimler ve fizik tedavi ve rehabilitasyon programları bin 976 TL'den bin 613 TL'ye düşürüldü.

İkinci öğretimde devlet konservatuvarı 3 bin 952 TL'den 6 bin 935 TL'ye, sivil havacılık yüksekokulu 3 bin 952 TL'den 5 bin 540'a, mesleki teknoloji tütün eksperliği ve ev ekonomisi yüksekokulları bin 781 TL'den 4 bin 430 TL'ye, bankacılık ve sigorta, uygulamalı bilimler, sağlık, endüstriyel sanatlar, takı teknolojisi ve tasarımı, beden eğitimi ve spor, spor bilimleri yüksekokulları ve ilahiyat meslek yüksekokulları bin 70 TL'den bin 227'ye, engelliler entegre yüksekokulu bin 782'den 8 bin 605 TL'ye, tapu kadastro, sağlık hizmetleri, turizm ve otelcilik, turizm işletmeciliği ve otelcilik, sivil havacılık, sosyal bilimler, teknik bilimler, uzaktan eğitim, su ürünleri meslek yüksekokulları ve adalet yüksekokulları 713 TL'den bin 940 TL'ye, denizcilik ve deniz işletmeciliği ve yönetimi yüksekokulları 891 TL'den bin 563 TL'ye çıkarıldı.

Üniversite kurulları, katkı payı miktarlarını, üniversitenin özelliğini, öğrenim dallarının niteliklerini ve sürelerini göz önünde tutarak fakülte, yüksekokul, enstitü ve bölümler itibarıyla yüzde 20 oranına kadar artırabiliyor.

Öss Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor ?

Aslında sorunun cevabı basit fakat son zamanlarda basına yansıyan çok fazla haber var.Öss sonuçlarının açıklanma tarihi hakkında son günlerde değişik haberler duyuyoruz fakat ÖSYM başkanı Prof.Dr.Ü.Yarımağan 2008 ÖSS nin gerçekleştiği gün yaptığı açıklamada 2008 öss sonuçlarının 15 Temmuzda açıklanması gerektiğini ancak MEB ile ilişkide bulunduklarını bu sürenin biraz uzayabileceğini belirtmişti.ÖSYM başkanının açıklamalarına bakacak olursak öss sonuçları 15 Temmuzdan daha sonra açıklanacak ama henüz bir tarih belirli değil.Geçmiş yıllara ve aldığımız son duyumlara bakacak olursak 2008 öss sonuçları Temmuz ayının sonunda açıklanır diye düşünüyoruz ve bunun ardından öss tercih sürecine geçilir.Öss tercihleri için ise adaylara 1 ay ile 20 gün arasında bir zaman boşluğu tanınacağı kanısındayız.Öss sonuçları ve öss tercihleri için sitemizi takip ediniz...

2009 öss, 2009 öss sonuçları, burs sonuçları, burs veren yerler, burslar, öss, öss sonuçları, öss tercih rehberi, öss tercih sonuçları, öss tercihleri



ibrahim tatlıses, ibo şemmame dinle, ibodan şemmame dinle, ibonun şemmame şarkısını dinle, ibrahim tatlıses şemmame dinle, ibrahim tatlıses şemmame ful dinle, ibrahim tatlıses şemmame şarkısını dinle, şemmame dinle ibo, şemmame dinle ibrahim tatlıses
15 temmuz unutulmaz dizisi fragmanını online izle, 15 temmuz unutulmaz dizisini izle, 15.06.2009 unutulmaz dizisi izle, 3. bölüm unutulmaz dizisi fragmanını izle, 3. bölüm unutulmaz dizisini izle, unutulmaz dizisi, unutulmaz dizisi 15 temmuz fragmanını izle, unutulmaz dizisi 3. bölüm fragmanı, unutulmaz dizisi 3. bölüm izle, unutulmaz dizisi 3. bölüm izle

bazen yaralanır kalbim sözlerinden
bezen çekiniirm o yumru gözlerinden
bakmayı biilmeli aşk konuşmayı bilmeli
bazen paylaşmayı herşeyi kaderinden

hayallerim var umutlarım var yanında
içinde en güzel yerin dolacakmış korkusuyla
yaşatmaktan vazgeç
korkutmaktan vazgeç
benden vazgeçme

gönlümsün yaşadım yaşanacak
geri kalan ömrümsün
ayrılıklar olmasında aşkın öldürsün
izin ver hayatında kalayım sonsuza sürsün
dünya aşk görsün

gönlümsün yaşadım yaşanacak
geri kalan ömrümsün
ayrılıklar olmasında aşkın öldürsün
izin ver hayatında kalayım sonsuza sürsün
dünya aşk görsün


faruk k, faruk k dinle indir, faruk k gönlümsün, faruk k gönlümsün şarkısı sözleri, gönlümsün faruk k dinle, gönlümsün şarkısı, gönlümsün şarkısı sözleri, gönlümsün şarkısını dinle faruk k
Tarkan 2009,Tarkan 2009 dinle,Tarkan 2009 albümü dinle,Tarkan 2009 son albümü dinle,Tarkan 2009 yeni albümünü Dinle

Tam isabet
Yakışır mı
Bize adalet karışır mı
Vicdan bu vicdan
Alışır mı
Külfetiyle barışır mı

Kim oyuncak ki sen oyuncusun
Hakkımızda hayırlısı yok daha
Belki avlanıyorken av olursun
Durma çevir aşkımın namlusunu bana

Ateş et ve unut
Arkanı dön ve git
Yaramı saracak biri var mı diye
Geri dönme sakın
Başka öc alma hiç
Ateş et ve unut
Öylece güle güle

Söz : Mustafa Sandal



ateş et şarkısı sözleri, ateş et şarkısnı dinle mustafa sandal, ateş et ve ubut şarkısını dinle indir, ateş et ve unut şarkısı sözleri, mustafa sandal ateş et şarkısını dinle, mustafa sandal ateş et sözleri, mustafa sandal ateş et unut şarkısı sözleri, mustafa sandal ateş et ve unut şarkısını indir, mustafa sandal ateş et ve unut sözleri


Kız Kaçıran 3. Bölüm İzle 10 Temmuz

Kamil ve Hüsnü bando işini bırakınca festival açılışı tehlikeye girer. Behçet’ten özür bekleyen Kamil’i, Selami ve Cevriye’nin oyunları ikna eder. Aynur ve Zümrüt kıskançlık krizine girince soluğu muhacir mahallede alır. Aynur, Talih’den Zümrüt de Yiğit’e hesap sormaya başlar. Mahallede Kamil’e yakalanınca Yiğit, Zümrüt’ü kurtarmak kurnaz bir bahane uydurur. Ancak bu bahane Zümrüt’ü zor durumda bırakacaktır. Festivalin alanında toplanan kalabalık coşku ile eğlenirken Ayşenur, rüyalarına giren subayı görür. Kamil üniformasıyla meydanda salınmaktadır. Aşk bu kez Ayşenur’u bulmuştur.

Babasından intikam almak isteyen Çiğdem, Mert’le birlikte gerçekleştirecekleri planla kendisini kaçırılmış gibi gösterir. Babasından fidye isteyecektir. Kaçırılma operasyonu Çiğdem ve Mert’in planladığı gibi başlar ancak işin içine polisin karışması ve Zümrüt’ün bu kaçırılma olayı ile ilgili Yiğit’i suçlamasıyla işler arap saçına döner.
dizinin özeti dizi yayınlandıktan sonra sitemizde yer alacaktır.


10 temmuz kız kaçıran izle, 10.07.2009 kız kaçıran dizisini izle, 3. bölüm kız kaçıran dizisi, 3. bölüm kız kaçıran dizisini online izle, kız kaçıran, kız kaçıran dizisi 10 temmuz izle, kız kaçıran dizisi 10 temmuz online izle, kız kaçıran dizisi 3. bölüm izle, kız kaçıran dizisi en son bölüm ful izle, kız kaçıran dizisi son bölüm izle

Cesur ve Güzel 9 Temmuz Online İzle

Cesur ve Güzel’de bu hafta Yusuf Güney ve Ece Erken’in konukları; Demet Akalın ve Murat Serezli. özeti ve detayları sitemizde yer alacaktır..


09.07.2009 cesur ve güzel izle, 9 temmuz cesur ve güzel online izle, cesur ve güzel 9 temmuz izle, cesur ve güzel demet akalın izle, cesur ve güzel murat sezerli izle, cesur ve güzel son bölüm izle, demet akalın cesur ve güzel izle
2009 Mustafa Sandal albümü, 2009 Mustafa Sandal son albümü, Mustafa Sandal 2009 albüm şarkıları, Mustafa Sandal carizma mp3 dinle, Mustafa Sandal dinle, Mustafa Sandal karizma albümü dinle


mustafa_sandal_112

Mustafa sandal 2009 yaz albümünü çıkarmaya hazırlanıyor.Ve çok yakında piyasalarda online olacak inşallah

Albüm ismi Karizma albüm hakkında bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz.

Albümdeki Şarkılar

1- Karizma
2- Demo
3- En Büyük Hikaye
4- Ateş Et Ve Unut
5- Sörf
6- Deli Yangın
7- Çocuksun
8- Adı İntikamdı
9- Var Mısın Yok Musun – ft. Elif Kaya
10- Tash
11- Bin Parça
12- Alışkanlık Yapmadığı Sürec

Arama Kutusu

Deneme ve Teşekkür

9 Temmuz 2009 Perşembe

2009 Üniversite Harçları arttı.. Yeni Zam ile Üniversite Harç Miktarları Arttı

YOK, üniversite öğrencileri arasında “harç” olarak adlandırılan katkı paylarının, 2009-2010 akademik yılı için yüzde 8 artırılmasını kararlaştırdı.

YÖK fakültelere göre katkı payı miktarlarını belirledi. Öğrencilerden alınacak katkı payı miktarları, Bakanlar Kurulunun kararıyla kesinleşecek.

YÖK'ün önerdiği miktarlara göre, örgün öğretimde en fazla katkı payını tıp fakültesi öğrencileri, en düşük katkı payını Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ödüyor. Katkı payı miktarları örgün öğretimde 71 TL ile 591 TL arasında değişiyor. Lisans programlarının 2009-2010 akademik yılı katkı payı miktarları şöyle:

“Tıp fakülteleri 591 TL, diş hekimliği ve eczacılık fakülteleri 494 TL, veteriner fakülteleri 386 TL, tıbbi biyolojik bilimler ve fizik tedavi ve rehabilitasyon programları ile teknik eğitim fakülteleri 281 TL, İTÜ İşletme Fakültesi 402 TL, mühendislik, mimarlık, mühendislik-mimarlık, inşaat, makine, maden, elektrik-elektronik, kimya metalürji, mühendislik ve teknik, uçak ve uzay bilimleri, ziraat ve orman fakülteleri, mimarlık ve tasarım fakülteleri 387 TL, gemi inşaat ve deniz bilimleri, deniz bilimleri, su ürünleri, denizcilik, tekstil teknik ve tasarım, sanat ve tasarım, güzel sanatlar fakülteleri 316 TL, fen, fen-edebiyat (fen programı), dil ve tarih-coğrafya, ilahiyat, eğitim, mesleki eğitim, sağlık eğitim, sağlık bilimleri, endüstriyel sanat eğitim, ticaret turizm eğitimi, eğitim bilimleri, edebiyat, fen- edebiyat (edebiyat ve sosyoloji programı) iletişim bilimleri ve iletişim fakülteleri 284 TL, hukuk, iktisat, işletme, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler 313 TL, Açıköğretim Fakültesi 71 TL.”

YÜKSEKOKULLAR

Yüksekokullar içinde de en fazla katkı payını devlet konservatuvarı ve sivil havacılık ve yabancı diller yüksekokulu öğrencileri ödeyecek. Katkı payları devlet konservatuvarlarında 545 TL'den 589 TL'ye, sivil havacılık ve yabancı diller yüksekokullarında 435 TL'den 470 TL'ye yükseltildi.

Mesleki teknoloji, tütün eksperliği, ev ekonomisi yüksekokulları öğrencileri 227 TL, bankacılık ve sigorta, uygulamalı bilimler, ilahiyat meslek, sağlık, endüstriyel sanatlar, takı teknolojisi ve tasarımı, beden eğitimi ve spor, spor bilimleri teknolojisi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, hemşirelik, ulaştırma, engelliler entegre yüksekokulları, tapu kadastro, sağlık hizmetleri, turizm ve otelcilik işletme ve turizm işletme ve otelcilik yüksekokulları, sivil havacılık, sosyal bilimler, teknik bilimler, su ürünleri, denizcilik, deniz
işletmeciliği ve yönetimi, adalet yüksekokulları ile ormancılık ve uzaktan eğitim meslek yüksekokulu öğrencileri 190 TL katkı payı ödeyecek. Lisanstüstü öğrenim ücreti de 239 TL'den 258 TL'ye çıkarıldı.

İKİNCİ ÖĞRETİMDE ARTIŞLAR YÜKSEK

YÖK'ün önerdiği rakamlara göre, örgün öğretim gören öğrencilerin derslerini tamamlamasının ardından öğleden sonra veya akşam öğrenim gören “ikinci öğretim” öğrencilerinin katkı payı miktarlarındaki artış daha yüksek oldu. İkinci öğretimde artış oranları bazı programlarda yüzde 100 ve üstünde oldu. Engelliler entegre yüksekokulunda ikinci öğretim ücretleri yaklaşık yüzde 500 arttı.

Katkı payları ikinci öğretim öğrencilerinden ortalama öğrenci maliyetinin yaklaşık yarısı kadar alındığı için miktarlar örgün öğretim öğrencilerinden daha yüksek olarak belirleniyor.

2009-2010 akademik yılı ikinci öğretim öğrencilerinden alınması öngörülen öğrenim ücretleri tespit edilirken yükseköğretim kurumlarının 2009 mali yılı bütçeleri göz önünde bulundurularak bulunan cari hizmet maliyeti esas alınıyor.

Buna göre, 2009-2010 akademik yılı ikinci öğretim için veteriner fakülteleri bin 976 TL'den 5 bin 276 TL'ye, teknik eğitim fakülteleri bin 62 TL'den bin 412 TL'ye, mühendislik, mimarlık, mühendislik-mimarlık, mühendislik ve teknoloji, mimarlık ve tasarım, inşaat, makine, maden, elektrik-elektronik, kimya metalürji, uçak ve uzay bilimleri, ziraat ve orman fakülteleri bin 416 TL'den 2 bin 400 TL'ye; gemi inşaat ve deniz bilimleri ve deniz bilimleri bin 782 TL'den 2 bin 549 TL'ye, fen, fen-edebiyat (fen programı) fakülteleri bin 186 TL'den 2 bin 343 TL'ye, hukuk, iktisat, işletme, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri bin 70 TL'den 2 bin 160 TL'ye, dil tarih ve coğrafya, ilahiyat, eğitim mesleki eğitim, sağlık eğitim, endüstriyel sanat eğitim, ticaret turizm, eğitim bilimleri ve edebiyat fakülteleri 951 TL'den 2 bin 426 TL'ye, fen-edebiyat fakültesi (edebiyat ve sosyal program), iletişim bilimleri ve iletişim fakülteleri 891 TL'den bin 110 TL'ye çıkarıldı.
Bu arada, tıbbi biyolojik bilimler ve fizik tedavi ve rehabilitasyon programları bin 976 TL'den bin 613 TL'ye düşürüldü.

İkinci öğretimde devlet konservatuvarı 3 bin 952 TL'den 6 bin 935 TL'ye, sivil havacılık yüksekokulu 3 bin 952 TL'den 5 bin 540'a, mesleki teknoloji tütün eksperliği ve ev ekonomisi yüksekokulları bin 781 TL'den 4 bin 430 TL'ye, bankacılık ve sigorta, uygulamalı bilimler, sağlık, endüstriyel sanatlar, takı teknolojisi ve tasarımı, beden eğitimi ve spor, spor bilimleri yüksekokulları ve ilahiyat meslek yüksekokulları bin 70 TL'den bin 227'ye, engelliler entegre yüksekokulu bin 782'den 8 bin 605 TL'ye, tapu kadastro, sağlık hizmetleri, turizm ve otelcilik, turizm işletmeciliği ve otelcilik, sivil havacılık, sosyal bilimler, teknik bilimler, uzaktan eğitim, su ürünleri meslek yüksekokulları ve adalet yüksekokulları 713 TL'den bin 940 TL'ye, denizcilik ve deniz işletmeciliği ve yönetimi yüksekokulları 891 TL'den bin 563 TL'ye çıkarıldı.

Üniversite kurulları, katkı payı miktarlarını, üniversitenin özelliğini, öğrenim dallarının niteliklerini ve sürelerini göz önünde tutarak fakülte, yüksekokul, enstitü ve bölümler itibarıyla yüzde 20 oranına kadar artırabiliyor.

Öss Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor ?

Aslında sorunun cevabı basit fakat son zamanlarda basına yansıyan çok fazla haber var.Öss sonuçlarının açıklanma tarihi hakkında son günlerde değişik haberler duyuyoruz fakat ÖSYM başkanı Prof.Dr.Ü.Yarımağan 2008 ÖSS nin gerçekleştiği gün yaptığı açıklamada 2008 öss sonuçlarının 15 Temmuzda açıklanması gerektiğini ancak MEB ile ilişkide bulunduklarını bu sürenin biraz uzayabileceğini belirtmişti.ÖSYM başkanının açıklamalarına bakacak olursak öss sonuçları 15 Temmuzdan daha sonra açıklanacak ama henüz bir tarih belirli değil.Geçmiş yıllara ve aldığımız son duyumlara bakacak olursak 2008 öss sonuçları Temmuz ayının sonunda açıklanır diye düşünüyoruz ve bunun ardından öss tercih sürecine geçilir.Öss tercihleri için ise adaylara 1 ay ile 20 gün arasında bir zaman boşluğu tanınacağı kanısındayız.Öss sonuçları ve öss tercihleri için sitemizi takip ediniz...

2009 öss, 2009 öss sonuçları, burs sonuçları, burs veren yerler, burslar, öss, öss sonuçları, öss tercih rehberi, öss tercih sonuçları, öss tercihleri

İbrahim Tatlıses Şemmame Dinle Şemmame Şarkısı Dinle




ibrahim tatlıses, ibo şemmame dinle, ibodan şemmame dinle, ibonun şemmame şarkısını dinle, ibrahim tatlıses şemmame dinle, ibrahim tatlıses şemmame ful dinle, ibrahim tatlıses şemmame şarkısını dinle, şemmame dinle ibo, şemmame dinle ibrahim tatlıses

Unutulmaz Dizizi 3. Bölüm İzle 15 Temmuz

15 temmuz unutulmaz dizisi fragmanını online izle, 15 temmuz unutulmaz dizisini izle, 15.06.2009 unutulmaz dizisi izle, 3. bölüm unutulmaz dizisi fragmanını izle, 3. bölüm unutulmaz dizisini izle, unutulmaz dizisi, unutulmaz dizisi 15 temmuz fragmanını izle, unutulmaz dizisi 3. bölüm fragmanı, unutulmaz dizisi 3. bölüm izle, unutulmaz dizisi 3. bölüm izle

Faruk K Gönlümsün Şarkısının Sözleri

bazen yaralanır kalbim sözlerinden
bezen çekiniirm o yumru gözlerinden
bakmayı biilmeli aşk konuşmayı bilmeli
bazen paylaşmayı herşeyi kaderinden

hayallerim var umutlarım var yanında
içinde en güzel yerin dolacakmış korkusuyla
yaşatmaktan vazgeç
korkutmaktan vazgeç
benden vazgeçme

gönlümsün yaşadım yaşanacak
geri kalan ömrümsün
ayrılıklar olmasında aşkın öldürsün
izin ver hayatında kalayım sonsuza sürsün
dünya aşk görsün

gönlümsün yaşadım yaşanacak
geri kalan ömrümsün
ayrılıklar olmasında aşkın öldürsün
izin ver hayatında kalayım sonsuza sürsün
dünya aşk görsün


faruk k, faruk k dinle indir, faruk k gönlümsün, faruk k gönlümsün şarkısı sözleri, gönlümsün faruk k dinle, gönlümsün şarkısı, gönlümsün şarkısı sözleri, gönlümsün şarkısını dinle faruk k

Tarkan 2009 Son Albümünü Dinle Tarkan 2009 Dinle

Tarkan 2009,Tarkan 2009 dinle,Tarkan 2009 albümü dinle,Tarkan 2009 son albümü dinle,Tarkan 2009 yeni albümünü Dinle

Mustafa Sandal Ateş Et ve Unut Şarkısının Sözleri

Tam isabet
Yakışır mı
Bize adalet karışır mı
Vicdan bu vicdan
Alışır mı
Külfetiyle barışır mı

Kim oyuncak ki sen oyuncusun
Hakkımızda hayırlısı yok daha
Belki avlanıyorken av olursun
Durma çevir aşkımın namlusunu bana

Ateş et ve unut
Arkanı dön ve git
Yaramı saracak biri var mı diye
Geri dönme sakın
Başka öc alma hiç
Ateş et ve unut
Öylece güle güle

Söz : Mustafa Sandal



ateş et şarkısı sözleri, ateş et şarkısnı dinle mustafa sandal, ateş et ve ubut şarkısını dinle indir, ateş et ve unut şarkısı sözleri, mustafa sandal ateş et şarkısını dinle, mustafa sandal ateş et sözleri, mustafa sandal ateş et unut şarkısı sözleri, mustafa sandal ateş et ve unut şarkısını indir, mustafa sandal ateş et ve unut sözleri


Kız Kaçıran 3. Bölüm İzle 10 Temmuz

Kamil ve Hüsnü bando işini bırakınca festival açılışı tehlikeye girer. Behçet’ten özür bekleyen Kamil’i, Selami ve Cevriye’nin oyunları ikna eder. Aynur ve Zümrüt kıskançlık krizine girince soluğu muhacir mahallede alır. Aynur, Talih’den Zümrüt de Yiğit’e hesap sormaya başlar. Mahallede Kamil’e yakalanınca Yiğit, Zümrüt’ü kurtarmak kurnaz bir bahane uydurur. Ancak bu bahane Zümrüt’ü zor durumda bırakacaktır. Festivalin alanında toplanan kalabalık coşku ile eğlenirken Ayşenur, rüyalarına giren subayı görür. Kamil üniformasıyla meydanda salınmaktadır. Aşk bu kez Ayşenur’u bulmuştur.

Babasından intikam almak isteyen Çiğdem, Mert’le birlikte gerçekleştirecekleri planla kendisini kaçırılmış gibi gösterir. Babasından fidye isteyecektir. Kaçırılma operasyonu Çiğdem ve Mert’in planladığı gibi başlar ancak işin içine polisin karışması ve Zümrüt’ün bu kaçırılma olayı ile ilgili Yiğit’i suçlamasıyla işler arap saçına döner.
dizinin özeti dizi yayınlandıktan sonra sitemizde yer alacaktır.


10 temmuz kız kaçıran izle, 10.07.2009 kız kaçıran dizisini izle, 3. bölüm kız kaçıran dizisi, 3. bölüm kız kaçıran dizisini online izle, kız kaçıran, kız kaçıran dizisi 10 temmuz izle, kız kaçıran dizisi 10 temmuz online izle, kız kaçıran dizisi 3. bölüm izle, kız kaçıran dizisi en son bölüm ful izle, kız kaçıran dizisi son bölüm izle

Cesur ve Güzel 9 Temmuz Online İzle

Cesur ve Güzel’de bu hafta Yusuf Güney ve Ece Erken’in konukları; Demet Akalın ve Murat Serezli. özeti ve detayları sitemizde yer alacaktır..


09.07.2009 cesur ve güzel izle, 9 temmuz cesur ve güzel online izle, cesur ve güzel 9 temmuz izle, cesur ve güzel demet akalın izle, cesur ve güzel murat sezerli izle, cesur ve güzel son bölüm izle, demet akalın cesur ve güzel izle

Mustafa Sandal Karizma 2009 Son Albümü Dinle

2009 Mustafa Sandal albümü, 2009 Mustafa Sandal son albümü, Mustafa Sandal 2009 albüm şarkıları, Mustafa Sandal carizma mp3 dinle, Mustafa Sandal dinle, Mustafa Sandal karizma albümü dinle


mustafa_sandal_112

Mustafa sandal 2009 yaz albümünü çıkarmaya hazırlanıyor.Ve çok yakında piyasalarda online olacak inşallah

Albüm ismi Karizma albüm hakkında bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz.

Albümdeki Şarkılar

1- Karizma
2- Demo
3- En Büyük Hikaye
4- Ateş Et Ve Unut
5- Sörf
6- Deli Yangın
7- Çocuksun
8- Adı İntikamdı
9- Var Mısın Yok Musun – ft. Elif Kaya
10- Tash
11- Bin Parça
12- Alışkanlık Yapmadığı Sürec

Labels

Followers

Ara

Copyright © 2011 Tüm Hakları Saklıdır.Aktüel Blog: 07/09/09