Bu özet kullanılabilir değil. Yayını görüntülemek için lütfen burayı tıklayın.

Vodafone 3G,Vodafone 3G fiyatları,Vodafone 3G hakkında,3g,vodafone,Vodafone 3G fiyatları

Vodafone 3G servisleri için uygulayacağı fiyat tarifesini açıkladı.

Vodafone’dan yapılan yazılı açıklamada, abonelerin, 1 GB’lık internet paketinden 30 liraya veya 175 kontöre faydalanabilecekleri, 3 GB’lık internet paketini ise faturalı hat sahibi abonelerin aylık 50 liraya kullanabilecekleri belirtildi.

Açıklamada, 5 Ağustos itibariyle 50 liraya 3 GB’lık internet kullanımı sunan internet paketinin, 45 liraya 5 GB kullanım olanağı sağlar hale getirileceği kaydedildi.

Daha az yoğunlukta internet kullanmayı tercih eden faturalı ve ön ödemeli hat sahibi abonelerin, her 100 ve 150 KB’lık kullanım için sırasıyla 9 kuruş ve 1 kontör ile ücretlendirileceği kaydedilen açıklamaya göre, standart tarifede günlük ücretlendirme, kullanım miktarı ne olursa olsun 5 lira/35 kontörü aşmayacak. Aboneler, standart tarifedeki bu limitsiz kullanım olanağına ek olarak, yine 5 lira/35 kontör karşılığında Günlük Limitsiz pakete kayıt olabilecek ve 7.2 Mbps hızında istedikleri her yerden internete sınırsız erişim sağlayabilecek.

Düzenli internet kullanıcıları için sunulan aylık 250 MB’lik paket ise 10 lira/70 kontörden fiyatlandırılacak. Internet paketinin limiti aşıldığında her 100 MB’lık internet kullanımı 5 lira ile ücretlendirilecek. Yine Fatura Stop özelliğiyle aboneler aylık paket ücreti de dahil toplam 100 liralık ya da 700 kontörlük harcamaya ulaştıklarında o ay için başka herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMADA İLAVE ÜCRET YOK

Açıklamada, Vodafone 3G hizmetlerinde görüntülü konuşmalar için ilave ücret alınmayacağı ve görüntülü konuşmaların normal konuşmalarla aynı fiyata sahip olacağı da belirtildi.

Yurt dışı görüşmelerinde ise ”Tek Dünya” ve ”Dünya Küçük” gibi seçenekler dahil olmak üzere mevcut tüm tarifelerin görüntülü konuşma için de kullanılıyor olacağı ifade edilen açıklamada, Vodafone Mobil TV servisinde tüm paketlerin, ilk kez abone olanlara 1 ay boyunca ücretsiz olacağı kaydedildi.

Vodafone Mobil TV ”Standart Paketi”ni kullanmak isteyen Vodafone aboneleri ayda 5 lira karşılığında ulusal kanalların yanı sıra haber ve çocuk kanallarını da izleyebilecekler.

Vodafone’dan yapılan açıklamaya göre, şirketin uygulayacağı 3G fiyat tarifesi şöyle:
ÖN ÖDEMELİ ABONELİKLER BAĞLANTI HIZI FiYAT PAKET AŞIM ÜCRETI Standart Tarife 1.0 Mbps’ye kadar 1 Kontör /150 KB – Aylık 250 MB 1.0 Mbps’ye kadar 70 kontör 35 kontör/100MB Aylık 1 GB 7,2 Mbps’ye kadar 175 kontör 35kontör/ 100MB Günlük Limitsiz 7,2 Mbps’ye kadar 35 kontör – FATURALI ABONELİKLER BAĞLANTI HIZI FiYAT PAKET AŞIM ÜCRETI Standart Tarife 1.0 Mbps’ye kadar 9 Kr /100 KB – Aylık 250 MB 1.0 Mbps’ye kadar 10 TL 5 TL/100MB Aylık 1 GB 7,2 Mbps’ye kadar 30 TL 5 TL/100MB Aylık 3 GB 7,2 Mbps’ye kadar 50 TL 5 TL/100MB Günlük Limitsiz 7,2 Mbps’ye kadar 5 TL

Avea 3G,Avea 3G fiyatları,Avea 3G hakkında,Avea 3G ücretleri,Avea 3G görüntülü konuşma

Avea, hoş geldin paketiyle 3G’yi yaymaya oynayacak

Türk Telekom ve Avea yönetimi dün yaptığı toplantıyla 3G servislerini ve tarife paketlerini açıkladı. Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany ve Avea’nın yeni Genel Müdürü Erkan Akdemir’in birlikte katıldığı toplantıda, görüntülü konuşma hizmetinin dakikasının 10 Kuruş / 1 kontör olarak belirlendiği açıklandı. Buna karşılık Avea hazırladığı farklı paketlerin içinde aboneye ücretsiz görüntülü iletişim kampanyalarını da sunuyor.

Wi-Fi noktasından 3G!

Avea’da, paket haricinde 3G’nin cep telefonundan 100 MB’lık kullanımı 8 lira olurken, bilgisayardan 6 GB’lık 3G kullanımı için 55 lira ödenecek. Cep’ten yabancı dizi ve film izlemek içerik başına 3.5 liraya mümkün olacak.

Avea’nın mobil internet paketini alacak aboneler, TTNet’in Türkiye genelindeki 4 bin 300 Wi-Fi (kablosuz internet erişim noktası) hizmetinden ücretsiz olarak yararlanacak.

Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, “Daha önce 2G ile de sunulan müzik, futbol ve oyun gibi hizmetleri çok daha hızlı bir şekilde abonelere sunacağız. Çok yuğun koşullar ile 3G telefonlar, ücretsiz dakikalar, hoş geldin paketi ile çok yakında Avea bayilerinde olacak” dedi.

Her bütçeye uygun 3G uyumlu cihazların satışına başlayacaklarını ileten Akdemir, “Düşük gelirliler için 300 liranın altında, orta gelirliler için 500 lira ve yüksek gelir grubu için 800 liranın üzerinde telefon seçeneklerimiz olacak” diye konuştu

Bu özet kullanılabilir değil. Yayını görüntülemek için lütfen burayı tıklayın.
Netanya – Galatasaray Maçı,Netanya – Galatasaray Maçı özeti,Netanya – Galatasaray Maçı golleri,Netanya – Galatasaray Maçı golleri özeti


eklencek... xd
Fenerbahçe – Honved Maçı,Fenerbahçe – Honved Maçı özeti,Fenerbahçe – Honved Maçı golleri,Fenerbahçe – Honved Maçı golleri özeti



eklenecektir..
6. Sınıf ,6. Sınıf sbs,6. Sınıf sbs sonuçları,2009 6. Sınıf sbs,2009 6. Sınıf sbs sonuçları,6. Sınıf sbs sonucu,2009 6. Sınıf sbs sonucu

30 temmuzda açıklancak.... hatta açıklandı...

TIKLA..

Kaynak : Ozgur-Tr.Blogspot.Com

Ölüm Noktası 2. Bölüm,Ölüm Noktası 2. Bölüm izle,Ölüm Noktası 2. Bölüm seyret,Ölüm Noktası 2. Bölümü izle,Ölüm Noktası 2. Bölüm özeti,Ölüm Noktası 2. Bölüm izleme,Ölüm Noktası 2. Bölümü izleme

Özel ajan Kerry’nin ölümü üzerine komiser Horst, Pazarlık Uzman Yardımcılığı’na atanır. Onun yerine FBI’dan ajan Ash göreve gelir ve Kurt’le pazarlığa oturur. Ama Kurt’ün özel ajan Ash’le pazarlık yapmaya niyeti yoktur. Teddy, Sabian Alan Beck’e Kurt’ün özel mesajını iletir.

Kazayla vurulan Cassy yüzünden Horst’ün, Kurt’e karşı güveni kalmamıştır. Alan Beck, kızı Ashley’i kurtarmak için Kurt’le anlaşma yapar. Bu anlaşma için özel timden birini ayarlar. Komiser Horst’ün baskınıyla anlaşma bozulur ve Alan Beck tutuklanır.

İbo Show 30 Temmuz,İbo Show 30 Temmuz izle,İbo Show 30 Temmuz seyret,İbo Show 30 Temmuz izleme,İbo Show 30 Temmuz online izle,İbo Show 30 Temmuz online izleme

ibo show 30 temmuzda yine sizlerle..yine müzik şöleni olacak…ibo show 30 temmuz herkesten önce bizde

Çift Yüzlü USB,Çift Yüzlü USB bellek,Çift Yüzlü USB Bellek hakkında,Çift Yüzlü USB Bellek fiyatları,Çift Yüzlü USB Bellek fiyatı,Çift Yüzlü USB Bellek ücreti

Split Stick firmanının geliştirdiği USB bellek her iki ucunda da USB girişine sahip.

İki taraflı USB girişi yardımı ile farklı iş ve ortamlar için farklı bölümü kullanmanıza izin veren ürün, ev ve ofis arasinda dosya taşıyanlar için tasarlanmış. Ayrıca USB belleğe paylaşan kullanıcılara yönelik tasarlanan ürün farklı renk ve tasarım seçenekleri ile satılıyor.

2GB kapasiteye sahip USB bellek her iki yüz içinde bu kapasiteyi ikiye bölerek kullanma imkanı sunuyor. Yurtdışında piyasaya sürülen cihazın satış fiyatı 19.99 dolar olarak açıklandı.

Fear Factor Extreme 31 Temmuz,Fear Factor Extreme 31 Temmuz izle,Fear Factor Extreme 31 Temmuz seyret,Fear Factor Extreme 31 Temmuz cuma,Fear Factor Extreme 31 Temmuz cuma izle,Fear Factor Extreme 31 Temmuz online izle

fear factor extreme 31 temmuzda da yine rüzgar gibiş esecek..bizden ayrılmayın..

Turkcell 3G,turkcell,3G,Turkcell 3G fiyatları,Turkcell 3G hakkında,Turkcell 3G fiyat,Turkcell 3G kaç para,Turkcell 3G ne kadar,turkcell 3G fiyatı

Yeni nesil cep telefonu teknolojisi 3G temmuz ay sonunda kullanılmaya başlanıyor. Cep telefonu operatörü Turkcell, 3G fiyatlarını açıkladı.

Turkcell’in mevcut tarifeleri göz önünde bulundurulduğunda görüntülü konuşma beklenenden daha da ucuz olacak. Örneğin halen Turkcell’in Limon adı verilen konuşma paketini kullanan bir abone, 3G’ye geçiş yaptığında ayda 79 lira ödeyerek her yöne 1000 dakika ya da şebeke içi aramalarda 5 bin dakika görüntülü konuşma imkanına kavuşacak.

Turkcell’in en çok kullanılan Alo 120 paketiyle 3G’ye yatay geçiş yapan bir kullanıcı ise görüntülü konuşmayı dakikası 10.6 kuruştan yapacak.

Aboneler isterlerse aynı tarife üzerinden hiç görüntülü konuşma yapmaksızın günlük iletişimlerini sağlayabilecek.

Ek ücret alınmayacak
Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Turkcell’in 3G’de görüntülü görüşmeyi sesli görüşme ile aynı fiyattan sunacağını, böylelikle Turkcell müşterilerinin en ileri mobil iletişim teknolojisinden aynı fiyatla yararlanacağını açıkladı. Sadece SMS mesajı atarak 3G’ye ücretsiz ve kolayca geçecek olan Turkcell müşterileri, şu an kullandıkları uygun fiyatlı tarifeleriyle hiçbir ek ücret ödemeden görüntülü görüşme de yapacak.

Turkcell’in hazır kartta en çok ilgi gören Süper Tarife’de 5 dakika sadece 1 kontör. 250 kontör yükleyen 5 dakikası 1 kontöre konuşurken, 150 kontör yükleyen 5 dakikası 2 kontöre konuşuyor. ‘Süper Tarife’ 3G döneminde hiçbir ek ücret ödemeden kullanıcısını görüntülü konuşturacak.

Turkcell’in tüm öğrenciler ve 25 yaş altı gençler için olan BizBize Kampus tarifesindeki tüm öğrenciler kendi aralarında 15 dakikası sadece 2 kontöre konuşurken, görüntüye ek ücret ödemeyecek.

Turkcell’in faturalı hatlarındaki tarifelerinden Alo 120 paketi alanlara, 120 dakika daha Turkcell’den hediye. Böylece tüm vergiler dahil 25.5 TL karşılığında 240 dakika tüm Turkcell ve sabit hatlarla görüşebiliyorsunuz. Paketin tamamını kullanıp dakikası 10.6 kuruşa konuşabiliyorsunuz. Bu pakette olanlar hiçbir ek ücret ödemeden dakikası 10.6 kuruşa görüntülü konuşabilecek.

Limon kampanyasıyla sınırsız
Turkcell’in en fazla ilgi gören kampanyalarından Limon ile tüm vergiler dahil ayda 79 liraya Turkcell’lilerle dilediğiniz kadar, diğer yönlerle de şimdi 1000 dakika konuşuluyor. 26 Haziran’da başlayıp 1 Ocak 2010’a kadar devam edecek kampanyaya kayıt olan faturalı aboneler, ay boyunca tüm Turkcell’lilerle 5 bin dakika ayrıca yurt içi her yöne kullanabilecekleri bin dakika ile dilediklerince görüşme yapabileceklerdir.

Justin Tv,Justin Tv giriş,Justin Tv girme,Justin Tv giriş yolları,Justin Tv girme yolları,Justin Tv giriş yöntemleri,Justin Tv girme yöntemleri,Justin Tv nasıl girilir

Justin Tv bilindiği üzere Mahkeme kararıyla kapatılmıştır.Justin Tv ye yabancı Proxy siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz.İşte bu sitelerden birisi de http://www.ktunnel.com/ dur...Fakat videoları eskisi gibi izleyemeyebilirsiniz hatta hiç de izleyemeyebilirsiniz.isterseniz yinede bir şanısınızı deneyin… Ayrıca yeni bir program buldum bu program ile internetteki sitelere daha hızlı bir bağlantı ile bağlanabilirsiniz.ücretsiz bir programdır vede kesinlikle her derde deva daha ne diyeyim ben :biggrin:program buradan tıklayarak indirin ben kullanıyorum virüs felan yok kurulum ve kaldırma çok kolay ve zahmetsiz.kolay gelsin.
Manga Beni Benimle Bırak,Manga Beni Benimle Bırak şarkısı,Manga Beni Benimle Bırak şarkısı dinle,Manga Beni Benimle Bırak dinle,Manga Beni Benimle Bırak şarkısını dinle, Beni Benimle Bırak dinle, Beni Benimle Bırak şarkısı dinle


Tripkolic dinle,Tripkolic şarkıları,Tripkolic şarkıları dinle,Tripkolic şarkılarını dinle,Tripkolic online dinle,Tripkolic şarkıları online dinle,Tripkolic şarkılarını online dinle


TripkoLic Nolur Gitme dinle online dinle

TripKolic - Gözlerinin Yeşilini Özledim dinle

Dj Rakipsiz & Tripkolic & Nakris Ihanet - Uzak Bir Yerde dinle


Tripkolic- Nolur Gitme dinle

Netanya – Galatasaray maçı,Netanya – Galatasaray maçı izle,Netanya – Galatasaray maçını izle,Netanya – Galatasaray maçı online izle,Netanya – Galatasaray maçını online izle

AÇILIYOR…

maç başlamadan 30 dk önce açılacaktır..

Fenerbahçe – Honved maçı,Fenerbahçe – Honved maçı izle,Fenerbahçe – Honved maçını izle,Fenerbahçe – Honved maçı online izle,Fenerbahçe – Honved maçını online izle

AÇILIYOR…

maç başlamadan 30 dk önce açılacaktır..





Tarih: 30Temmuz Perşembe
Saat: 20.45
Stad: Şükrü Saraçoğlu Stadı
Yayın: D-Smart
vtunnel,vtunnel.com,vtunnel youtube,vtunnel giriş,vtunnel youtube giriş,vtunnel.com youtube,vtunnel.com youtube giriş


youtubeye mi girmek istiyorusun?? o zaman doğru yerdesin..youtubeye giriş için vtunneli kullanabilirsin..youtubeye vtunnel yoluyla giriş için aşağıdaki “VTUNNEL“yazısına tıklamanız yeterli..

VTUNNEL

ktunnel,ktunnel.com,ktunnel youtube,ktunnel giriş,ktunnel youtube giriş,ktunnel.com youtube,ktunnel.com youtube giriş

youtubeye mi girmek istiyorusun?? o zaman doğru yerdesin..youtubeye giriş için ktunneli kullanabilirsin..youtubeye ktunnel yoluyla giriş için aşağıdaki “KTUNNEL“yazısına tıklamanız yeterli..

KTUNNEL

İhtiyacım Var Yarışması,İhtiyacım Var Yarışması show tv,İhtiyacım Var Yarışması izle,İhtiyacım Var Yarışması show tv izle,show tv İhtiyacım Var Yarışması,show tv İhtiyacım Var Yarışması izle


Show tv’de yeni bir yarışma programı daha başlıyor,yarışmanın adı ihtiyacım var, yarışmanın konusu 5 kişiden oluşan jürinin en az üç tanesini ihyiyacınız olan ne varsa anlatarak jüriyi ikna etmeniz.

Her biri kendi alanında başarılı, aynı zamanda güç ve statü sahibi yakından tanıdığınız 5 ünlü isim, projeleriniz, önemli gerekçeleriniz ve istekleriniz için sizlere destek vermek üzere ortaya 1 milyon TL koydular. Siz de “İhtiyacım Var” diyorsanız, ortaya para koyan bu 5 jüri üyemizden en az 3 kişiyi, size de para vermeleri için ikna etmeniz gerekiyor.

İhtiyacım Var da hayalleriniz büyük veya küçük olabilir, size verilecek süre içerisinde hangi konuda ne kadar paraya ihtiyacınız olduğunu anlatacak ve jüriyi hayallerinizi gerçekleştirmek üzere ikna etmeye çalışacaksınız.

Eğer, siz de “ İhtiyacım Var” diyor ve jüriyi ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız yarışma başvurusu için www.ihtiyacimvar.info adresinden başvuru yapınız.

Nilüfer Bir Bilseydin şarkısı,Nilüfer Bir Bilseydin şarkısı dinle,Nilüfer Bir Bilseydin dinle,Nilüfer Bir Bilseydin şarkısını dinle,Bir Bilseydin şarkısı dinle,Bir Bilseydin şarkısını dinle

Niran Ünsal Sebebim şarkısı,Niran Ünsal Sebebim dinle,Niran Ünsal Sebebim şarkısı dinle,Niran Ünsal Sebebim şarkısını dinle,Sebebim şarkısı dinle,Sebebim şarkısını dinle



Emir Ben Sen Olamam şarkısı,Emir Ben Sen Olamam dinle,Emir Ben Sen Olamam şarkısı dinle,Emir Ben Sen Olamam şarkısını dinle,Ben Sen Olamam şarkısı dinle


Işın Karaca Bilmece şarkısı,Işın Karaca Bilmece şarkısı dinle,Işın Karaca Bilmece dinle,Işın Karaca Bilmece şarkısını dinle


Funda Arar Yak Gel şarkısı,Funda Arar Yak Gel şarkısı dinle,Funda Arar Yak Gel dinle,Funda Arar Yak Gel şarkısını dinle,Yak Gel şarkısı dinle

Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin,Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin şarkısı,Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin dinle,Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin şarkısı dinle,Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin şarkısını dinle,Rütbeni Bileceksin şarkısı dinle


Mustafa Sandal Ateş Et ve Unut,Mustafa Sandal Ateş Et ve Unut şarkısı,Mustafa Sandal Ateş Et ve Unut dinle,Mustafa Sandal Ateş Et ve Unut şarkısı dinle,Ateş Et ve Unut dinle,Ateş Et ve Unut şarkısı dinle,Ateş Et ve Unut şarkısını dinle


Unutulmaz,Unutulmaz izle,Unutulmaz 6. Bölüm,Unutulmaz 6. bölüm izle,Unutulmaz 6. bölümü izle,Unutulmaz 6. bölüm izleme,Unutulmaz 6. bölümü izleme

Unutulmaz Dizisi 6. Bölümü sitemizde bulucaksınız...

Kaynak : Gezginweb.Blogcu.Com
6. Sınıf ,6. Sınıf sbs,6. Sınıf sbs sonuçları,2009 6. Sınıf sbs,2009 6. Sınıf sbs sonuçları,6. Sınıf sbs sonucu,2009 6. Sınıf sbs sonucu

31 temmuzda 7lerle birlikte açıklancak....

Kaynak : Ozgur-Tr.Blogspot.Com

Arama Kutusu

Deneme ve Teşekkür

Şarkı Arşivi

30 Temmuz 2009 Perşembe

Youporn Giriş – Youporn Giriş Yolları – Youporn.com Giriş

Bu özet kullanılabilir değil. Yayını görüntülemek için lütfen burayı tıklayın.

Vodafone 3G – Vodafone 3G Hakkında – Vodafone 3G Fiyatları

Vodafone 3G,Vodafone 3G fiyatları,Vodafone 3G hakkında,3g,vodafone,Vodafone 3G fiyatları

Vodafone 3G servisleri için uygulayacağı fiyat tarifesini açıkladı.

Vodafone’dan yapılan yazılı açıklamada, abonelerin, 1 GB’lık internet paketinden 30 liraya veya 175 kontöre faydalanabilecekleri, 3 GB’lık internet paketini ise faturalı hat sahibi abonelerin aylık 50 liraya kullanabilecekleri belirtildi.

Açıklamada, 5 Ağustos itibariyle 50 liraya 3 GB’lık internet kullanımı sunan internet paketinin, 45 liraya 5 GB kullanım olanağı sağlar hale getirileceği kaydedildi.

Daha az yoğunlukta internet kullanmayı tercih eden faturalı ve ön ödemeli hat sahibi abonelerin, her 100 ve 150 KB’lık kullanım için sırasıyla 9 kuruş ve 1 kontör ile ücretlendirileceği kaydedilen açıklamaya göre, standart tarifede günlük ücretlendirme, kullanım miktarı ne olursa olsun 5 lira/35 kontörü aşmayacak. Aboneler, standart tarifedeki bu limitsiz kullanım olanağına ek olarak, yine 5 lira/35 kontör karşılığında Günlük Limitsiz pakete kayıt olabilecek ve 7.2 Mbps hızında istedikleri her yerden internete sınırsız erişim sağlayabilecek.

Düzenli internet kullanıcıları için sunulan aylık 250 MB’lik paket ise 10 lira/70 kontörden fiyatlandırılacak. Internet paketinin limiti aşıldığında her 100 MB’lık internet kullanımı 5 lira ile ücretlendirilecek. Yine Fatura Stop özelliğiyle aboneler aylık paket ücreti de dahil toplam 100 liralık ya da 700 kontörlük harcamaya ulaştıklarında o ay için başka herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMADA İLAVE ÜCRET YOK

Açıklamada, Vodafone 3G hizmetlerinde görüntülü konuşmalar için ilave ücret alınmayacağı ve görüntülü konuşmaların normal konuşmalarla aynı fiyata sahip olacağı da belirtildi.

Yurt dışı görüşmelerinde ise ”Tek Dünya” ve ”Dünya Küçük” gibi seçenekler dahil olmak üzere mevcut tüm tarifelerin görüntülü konuşma için de kullanılıyor olacağı ifade edilen açıklamada, Vodafone Mobil TV servisinde tüm paketlerin, ilk kez abone olanlara 1 ay boyunca ücretsiz olacağı kaydedildi.

Vodafone Mobil TV ”Standart Paketi”ni kullanmak isteyen Vodafone aboneleri ayda 5 lira karşılığında ulusal kanalların yanı sıra haber ve çocuk kanallarını da izleyebilecekler.

Vodafone’dan yapılan açıklamaya göre, şirketin uygulayacağı 3G fiyat tarifesi şöyle:
ÖN ÖDEMELİ ABONELİKLER BAĞLANTI HIZI FiYAT PAKET AŞIM ÜCRETI Standart Tarife 1.0 Mbps’ye kadar 1 Kontör /150 KB – Aylık 250 MB 1.0 Mbps’ye kadar 70 kontör 35 kontör/100MB Aylık 1 GB 7,2 Mbps’ye kadar 175 kontör 35kontör/ 100MB Günlük Limitsiz 7,2 Mbps’ye kadar 35 kontör – FATURALI ABONELİKLER BAĞLANTI HIZI FiYAT PAKET AŞIM ÜCRETI Standart Tarife 1.0 Mbps’ye kadar 9 Kr /100 KB – Aylık 250 MB 1.0 Mbps’ye kadar 10 TL 5 TL/100MB Aylık 1 GB 7,2 Mbps’ye kadar 30 TL 5 TL/100MB Aylık 3 GB 7,2 Mbps’ye kadar 50 TL 5 TL/100MB Günlük Limitsiz 7,2 Mbps’ye kadar 5 TL

Avea 3G – Avea 3G Fiyatları – Avea 3G Hakkında

Avea 3G,Avea 3G fiyatları,Avea 3G hakkında,Avea 3G ücretleri,Avea 3G görüntülü konuşma

Avea, hoş geldin paketiyle 3G’yi yaymaya oynayacak

Türk Telekom ve Avea yönetimi dün yaptığı toplantıyla 3G servislerini ve tarife paketlerini açıkladı. Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany ve Avea’nın yeni Genel Müdürü Erkan Akdemir’in birlikte katıldığı toplantıda, görüntülü konuşma hizmetinin dakikasının 10 Kuruş / 1 kontör olarak belirlendiği açıklandı. Buna karşılık Avea hazırladığı farklı paketlerin içinde aboneye ücretsiz görüntülü iletişim kampanyalarını da sunuyor.

Wi-Fi noktasından 3G!

Avea’da, paket haricinde 3G’nin cep telefonundan 100 MB’lık kullanımı 8 lira olurken, bilgisayardan 6 GB’lık 3G kullanımı için 55 lira ödenecek. Cep’ten yabancı dizi ve film izlemek içerik başına 3.5 liraya mümkün olacak.

Avea’nın mobil internet paketini alacak aboneler, TTNet’in Türkiye genelindeki 4 bin 300 Wi-Fi (kablosuz internet erişim noktası) hizmetinden ücretsiz olarak yararlanacak.

Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, “Daha önce 2G ile de sunulan müzik, futbol ve oyun gibi hizmetleri çok daha hızlı bir şekilde abonelere sunacağız. Çok yuğun koşullar ile 3G telefonlar, ücretsiz dakikalar, hoş geldin paketi ile çok yakında Avea bayilerinde olacak” dedi.

Her bütçeye uygun 3G uyumlu cihazların satışına başlayacaklarını ileten Akdemir, “Düşük gelirliler için 300 liranın altında, orta gelirliler için 500 lira ve yüksek gelir grubu için 800 liranın üzerinde telefon seçeneklerimiz olacak” diye konuştu

Youporn Giriş - Youporn Giriş Yolları - Youporn.com Giriş

Bu özet kullanılabilir değil. Yayını görüntülemek için lütfen burayı tıklayın.

Netanya – Galatasaray Maçı Golleri Netanya – Galatasaray Maçı Özeti Netanya – Galatasaray Maçı Golleri Özeti

Netanya – Galatasaray Maçı,Netanya – Galatasaray Maçı özeti,Netanya – Galatasaray Maçı golleri,Netanya – Galatasaray Maçı golleri özeti


eklencek... xd

Fenerbahçe – Honved Maçı Golleri Fenerbahçe – Honved Maçı Golleri Özeti Fenerbahçe – Honved Maçı Özeti

Fenerbahçe – Honved Maçı,Fenerbahçe – Honved Maçı özeti,Fenerbahçe – Honved Maçı golleri,Fenerbahçe – Honved Maçı golleri özeti



eklenecektir..

2009 6. Sınıf Sbs Sonuçları Meb 6. Sınıf Sbs Sonuçları

6. Sınıf ,6. Sınıf sbs,6. Sınıf sbs sonuçları,2009 6. Sınıf sbs,2009 6. Sınıf sbs sonuçları,6. Sınıf sbs sonucu,2009 6. Sınıf sbs sonucu

30 temmuzda açıklancak.... hatta açıklandı...

TIKLA..

Kaynak : Ozgur-Tr.Blogspot.Com

Ölüm Noktası 2. Bölüm İzle Ölüm Noktası 2. Bölümü İzle

Ölüm Noktası 2. Bölüm,Ölüm Noktası 2. Bölüm izle,Ölüm Noktası 2. Bölüm seyret,Ölüm Noktası 2. Bölümü izle,Ölüm Noktası 2. Bölüm özeti,Ölüm Noktası 2. Bölüm izleme,Ölüm Noktası 2. Bölümü izleme

Özel ajan Kerry’nin ölümü üzerine komiser Horst, Pazarlık Uzman Yardımcılığı’na atanır. Onun yerine FBI’dan ajan Ash göreve gelir ve Kurt’le pazarlığa oturur. Ama Kurt’ün özel ajan Ash’le pazarlık yapmaya niyeti yoktur. Teddy, Sabian Alan Beck’e Kurt’ün özel mesajını iletir.

Kazayla vurulan Cassy yüzünden Horst’ün, Kurt’e karşı güveni kalmamıştır. Alan Beck, kızı Ashley’i kurtarmak için Kurt’le anlaşma yapar. Bu anlaşma için özel timden birini ayarlar. Komiser Horst’ün baskınıyla anlaşma bozulur ve Alan Beck tutuklanır.

İbo Show 30 Temmuz İzle İbo Show 30 Temmuz Online İzle

İbo Show 30 Temmuz,İbo Show 30 Temmuz izle,İbo Show 30 Temmuz seyret,İbo Show 30 Temmuz izleme,İbo Show 30 Temmuz online izle,İbo Show 30 Temmuz online izleme

ibo show 30 temmuzda yine sizlerle..yine müzik şöleni olacak…ibo show 30 temmuz herkesten önce bizde

Çift Yüzlü USB Bellek- Çift Yüzlü USB Bellek Fiyatları – Çift Yüzlü USB Bellek Hakkında

Çift Yüzlü USB,Çift Yüzlü USB bellek,Çift Yüzlü USB Bellek hakkında,Çift Yüzlü USB Bellek fiyatları,Çift Yüzlü USB Bellek fiyatı,Çift Yüzlü USB Bellek ücreti

Split Stick firmanının geliştirdiği USB bellek her iki ucunda da USB girişine sahip.

İki taraflı USB girişi yardımı ile farklı iş ve ortamlar için farklı bölümü kullanmanıza izin veren ürün, ev ve ofis arasinda dosya taşıyanlar için tasarlanmış. Ayrıca USB belleğe paylaşan kullanıcılara yönelik tasarlanan ürün farklı renk ve tasarım seçenekleri ile satılıyor.

2GB kapasiteye sahip USB bellek her iki yüz içinde bu kapasiteyi ikiye bölerek kullanma imkanı sunuyor. Yurtdışında piyasaya sürülen cihazın satış fiyatı 19.99 dolar olarak açıklandı.

Fear Factor Extreme 31 Temmuz İzle Fear Factor Extreme 31 Temmuz Cuma İzle

Fear Factor Extreme 31 Temmuz,Fear Factor Extreme 31 Temmuz izle,Fear Factor Extreme 31 Temmuz seyret,Fear Factor Extreme 31 Temmuz cuma,Fear Factor Extreme 31 Temmuz cuma izle,Fear Factor Extreme 31 Temmuz online izle

fear factor extreme 31 temmuzda da yine rüzgar gibiş esecek..bizden ayrılmayın..

Turkcell 3G - Turkcell 3G Fiyatları - Turkcell 3G Ücreti

Turkcell 3G,turkcell,3G,Turkcell 3G fiyatları,Turkcell 3G hakkında,Turkcell 3G fiyat,Turkcell 3G kaç para,Turkcell 3G ne kadar,turkcell 3G fiyatı

Yeni nesil cep telefonu teknolojisi 3G temmuz ay sonunda kullanılmaya başlanıyor. Cep telefonu operatörü Turkcell, 3G fiyatlarını açıkladı.

Turkcell’in mevcut tarifeleri göz önünde bulundurulduğunda görüntülü konuşma beklenenden daha da ucuz olacak. Örneğin halen Turkcell’in Limon adı verilen konuşma paketini kullanan bir abone, 3G’ye geçiş yaptığında ayda 79 lira ödeyerek her yöne 1000 dakika ya da şebeke içi aramalarda 5 bin dakika görüntülü konuşma imkanına kavuşacak.

Turkcell’in en çok kullanılan Alo 120 paketiyle 3G’ye yatay geçiş yapan bir kullanıcı ise görüntülü konuşmayı dakikası 10.6 kuruştan yapacak.

Aboneler isterlerse aynı tarife üzerinden hiç görüntülü konuşma yapmaksızın günlük iletişimlerini sağlayabilecek.

Ek ücret alınmayacak
Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Turkcell’in 3G’de görüntülü görüşmeyi sesli görüşme ile aynı fiyattan sunacağını, böylelikle Turkcell müşterilerinin en ileri mobil iletişim teknolojisinden aynı fiyatla yararlanacağını açıkladı. Sadece SMS mesajı atarak 3G’ye ücretsiz ve kolayca geçecek olan Turkcell müşterileri, şu an kullandıkları uygun fiyatlı tarifeleriyle hiçbir ek ücret ödemeden görüntülü görüşme de yapacak.

Turkcell’in hazır kartta en çok ilgi gören Süper Tarife’de 5 dakika sadece 1 kontör. 250 kontör yükleyen 5 dakikası 1 kontöre konuşurken, 150 kontör yükleyen 5 dakikası 2 kontöre konuşuyor. ‘Süper Tarife’ 3G döneminde hiçbir ek ücret ödemeden kullanıcısını görüntülü konuşturacak.

Turkcell’in tüm öğrenciler ve 25 yaş altı gençler için olan BizBize Kampus tarifesindeki tüm öğrenciler kendi aralarında 15 dakikası sadece 2 kontöre konuşurken, görüntüye ek ücret ödemeyecek.

Turkcell’in faturalı hatlarındaki tarifelerinden Alo 120 paketi alanlara, 120 dakika daha Turkcell’den hediye. Böylece tüm vergiler dahil 25.5 TL karşılığında 240 dakika tüm Turkcell ve sabit hatlarla görüşebiliyorsunuz. Paketin tamamını kullanıp dakikası 10.6 kuruşa konuşabiliyorsunuz. Bu pakette olanlar hiçbir ek ücret ödemeden dakikası 10.6 kuruşa görüntülü konuşabilecek.

Limon kampanyasıyla sınırsız
Turkcell’in en fazla ilgi gören kampanyalarından Limon ile tüm vergiler dahil ayda 79 liraya Turkcell’lilerle dilediğiniz kadar, diğer yönlerle de şimdi 1000 dakika konuşuluyor. 26 Haziran’da başlayıp 1 Ocak 2010’a kadar devam edecek kampanyaya kayıt olan faturalı aboneler, ay boyunca tüm Turkcell’lilerle 5 bin dakika ayrıca yurt içi her yöne kullanabilecekleri bin dakika ile dilediklerince görüşme yapabileceklerdir.

Justin Tv Giriş Justin Tv Girme Justin Tv Giriş Yöntemleri

Justin Tv,Justin Tv giriş,Justin Tv girme,Justin Tv giriş yolları,Justin Tv girme yolları,Justin Tv giriş yöntemleri,Justin Tv girme yöntemleri,Justin Tv nasıl girilir

Justin Tv bilindiği üzere Mahkeme kararıyla kapatılmıştır.Justin Tv ye yabancı Proxy siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz.İşte bu sitelerden birisi de http://www.ktunnel.com/ dur...Fakat videoları eskisi gibi izleyemeyebilirsiniz hatta hiç de izleyemeyebilirsiniz.isterseniz yinede bir şanısınızı deneyin… Ayrıca yeni bir program buldum bu program ile internetteki sitelere daha hızlı bir bağlantı ile bağlanabilirsiniz.ücretsiz bir programdır vede kesinlikle her derde deva daha ne diyeyim ben :biggrin:program buradan tıklayarak indirin ben kullanıyorum virüs felan yok kurulum ve kaldırma çok kolay ve zahmetsiz.kolay gelsin.

Manga Beni Benimle Bırak Şarkısı Dinle Manga Beni Benimle Bırak Şarkısını Dinle

Manga Beni Benimle Bırak,Manga Beni Benimle Bırak şarkısı,Manga Beni Benimle Bırak şarkısı dinle,Manga Beni Benimle Bırak dinle,Manga Beni Benimle Bırak şarkısını dinle, Beni Benimle Bırak dinle, Beni Benimle Bırak şarkısı dinle


Tripkolic Dinle - Tripkolic Şarkıları Dinle - Tripkolic Şarkılarını Online Dinle

Tripkolic dinle,Tripkolic şarkıları,Tripkolic şarkıları dinle,Tripkolic şarkılarını dinle,Tripkolic online dinle,Tripkolic şarkıları online dinle,Tripkolic şarkılarını online dinle


TripkoLic Nolur Gitme dinle online dinle

TripKolic - Gözlerinin Yeşilini Özledim dinle

Dj Rakipsiz & Tripkolic & Nakris Ihanet - Uzak Bir Yerde dinle


Tripkolic- Nolur Gitme dinle

Netanya – Galatasaray Maçı İzle Netanya – Galatasaray Maçını İzle

Netanya – Galatasaray maçı,Netanya – Galatasaray maçı izle,Netanya – Galatasaray maçını izle,Netanya – Galatasaray maçı online izle,Netanya – Galatasaray maçını online izle

AÇILIYOR…

maç başlamadan 30 dk önce açılacaktır..

Fenerbahçe – Honved Maçı İzle Fenerbahçe – Honved Maçını İzle Fenerbahçe – Honved Maçı Online İzle

Fenerbahçe – Honved maçı,Fenerbahçe – Honved maçı izle,Fenerbahçe – Honved maçını izle,Fenerbahçe – Honved maçı online izle,Fenerbahçe – Honved maçını online izle

AÇILIYOR…

maç başlamadan 30 dk önce açılacaktır..





Tarih: 30Temmuz Perşembe
Saat: 20.45
Stad: Şükrü Saraçoğlu Stadı
Yayın: D-Smart

Vtunnel - Vtunnel.Com - Vtunel - Vtunnel Youtube Giriş

vtunnel,vtunnel.com,vtunnel youtube,vtunnel giriş,vtunnel youtube giriş,vtunnel.com youtube,vtunnel.com youtube giriş


youtubeye mi girmek istiyorusun?? o zaman doğru yerdesin..youtubeye giriş için vtunneli kullanabilirsin..youtubeye vtunnel yoluyla giriş için aşağıdaki “VTUNNEL“yazısına tıklamanız yeterli..

VTUNNEL

Ktunnel - Ktunnel.com - Ktunnel Youtube Giriş


ktunnel,ktunnel.com,ktunnel youtube,ktunnel giriş,ktunnel youtube giriş,ktunnel.com youtube,ktunnel.com youtube giriş

youtubeye mi girmek istiyorusun?? o zaman doğru yerdesin..youtubeye giriş için ktunneli kullanabilirsin..youtubeye ktunnel yoluyla giriş için aşağıdaki “KTUNNEL“yazısına tıklamanız yeterli..

KTUNNEL

İhtiyacım Var Yarışması Show Tv İhtiyacım Var Yarışması İzle Show Tv İhtiyacım Var Yarışması

İhtiyacım Var Yarışması,İhtiyacım Var Yarışması show tv,İhtiyacım Var Yarışması izle,İhtiyacım Var Yarışması show tv izle,show tv İhtiyacım Var Yarışması,show tv İhtiyacım Var Yarışması izle


Show tv’de yeni bir yarışma programı daha başlıyor,yarışmanın adı ihtiyacım var, yarışmanın konusu 5 kişiden oluşan jürinin en az üç tanesini ihyiyacınız olan ne varsa anlatarak jüriyi ikna etmeniz.

Her biri kendi alanında başarılı, aynı zamanda güç ve statü sahibi yakından tanıdığınız 5 ünlü isim, projeleriniz, önemli gerekçeleriniz ve istekleriniz için sizlere destek vermek üzere ortaya 1 milyon TL koydular. Siz de “İhtiyacım Var” diyorsanız, ortaya para koyan bu 5 jüri üyemizden en az 3 kişiyi, size de para vermeleri için ikna etmeniz gerekiyor.

İhtiyacım Var da hayalleriniz büyük veya küçük olabilir, size verilecek süre içerisinde hangi konuda ne kadar paraya ihtiyacınız olduğunu anlatacak ve jüriyi hayallerinizi gerçekleştirmek üzere ikna etmeye çalışacaksınız.

Eğer, siz de “ İhtiyacım Var” diyor ve jüriyi ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız yarışma başvurusu için www.ihtiyacimvar.info adresinden başvuru yapınız.

Nilüfer Bir Bilseydin Şarkısı Dinle Nilüfer Bir Bilseydin Dinle

Nilüfer Bir Bilseydin şarkısı,Nilüfer Bir Bilseydin şarkısı dinle,Nilüfer Bir Bilseydin dinle,Nilüfer Bir Bilseydin şarkısını dinle,Bir Bilseydin şarkısı dinle,Bir Bilseydin şarkısını dinle

Niran Ünsal Sebebim Şarkısı Dinle Niran Ünsal Sebebim Dinle

Niran Ünsal Sebebim şarkısı,Niran Ünsal Sebebim dinle,Niran Ünsal Sebebim şarkısı dinle,Niran Ünsal Sebebim şarkısını dinle,Sebebim şarkısı dinle,Sebebim şarkısını dinle



Emir Ben Sen Olamam Şarkısı Dinle Emir Ben Sen Olamam Dinle

Emir Ben Sen Olamam şarkısı,Emir Ben Sen Olamam dinle,Emir Ben Sen Olamam şarkısı dinle,Emir Ben Sen Olamam şarkısını dinle,Ben Sen Olamam şarkısı dinle


Işın Karaca Bilmece Şarkısı Dinle Işın Karaca Bilmece Dİnle

Işın Karaca Bilmece şarkısı,Işın Karaca Bilmece şarkısı dinle,Işın Karaca Bilmece dinle,Işın Karaca Bilmece şarkısını dinle


Funda Arar Yak Gel Şarkısı Dinle Funda Arar Yak Gel Dinle

Funda Arar Yak Gel şarkısı,Funda Arar Yak Gel şarkısı dinle,Funda Arar Yak Gel dinle,Funda Arar Yak Gel şarkısını dinle,Yak Gel şarkısı dinle

Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin Şarkısı Dinle Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin Dinle

Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin,Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin şarkısı,Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin dinle,Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin şarkısı dinle,Kenan Doğulu Rütbeni Bileceksin şarkısını dinle,Rütbeni Bileceksin şarkısı dinle


Mustafa Sandal Ateş Et ve Unut Şarkısı Dinle Mustafa Sandal Ateş Et ve Unut Şarkısını Dinle

Mustafa Sandal Ateş Et ve Unut,Mustafa Sandal Ateş Et ve Unut şarkısı,Mustafa Sandal Ateş Et ve Unut dinle,Mustafa Sandal Ateş Et ve Unut şarkısı dinle,Ateş Et ve Unut dinle,Ateş Et ve Unut şarkısı dinle,Ateş Et ve Unut şarkısını dinle


Unutulmaz 6. Bölüm İzle Unutulmaz 6. Bölümü İzle

Unutulmaz,Unutulmaz izle,Unutulmaz 6. Bölüm,Unutulmaz 6. bölüm izle,Unutulmaz 6. bölümü izle,Unutulmaz 6. bölüm izleme,Unutulmaz 6. bölümü izleme

Unutulmaz Dizisi 6. Bölümü sitemizde bulucaksınız...

Kaynak : Gezginweb.Blogcu.Com

2009 6. Sınıf Sbs Sonuçları 2009 6. Sınıf Sbs Sonucu

6. Sınıf ,6. Sınıf sbs,6. Sınıf sbs sonuçları,2009 6. Sınıf sbs,2009 6. Sınıf sbs sonuçları,6. Sınıf sbs sonucu,2009 6. Sınıf sbs sonucu

31 temmuzda 7lerle birlikte açıklancak....

Kaynak : Ozgur-Tr.Blogspot.Com

Labels

En Son Yazılanlar..

Followers

Ara

Copyright © 2011 Tüm Hakları Saklıdır.Aktüel Blog: 07/30/09